Nu vaccinurilor!!! Citeşte şi dă mai departe: https://nuvaccinurilor.wordpress.com

Aprilie 20, 2009

SIDA: CEL MAI MARE SCANDAL AL SECOLULUI! BY MARIO MICHELANGELO STROMILLO

Filed under: Uncategorized — novaccin @ 12:27 pm

SURSA:

FUNDATIA MEDICALA ROMANA

Mijloacele mass-media v-au tinut in intuneric in legatura cu putinul adevar care exista in aceasta imensa minciuna

Informatiile de la WHO arata ca lista de cazuri concrete de SIDA din Africa Centrala este legata de concentratia de vaccinari impotriva variolei, cu alte cuvinte raspandirea majora a infectiei cu HIV coincide cu cele mai intense programe de imunizare.

L-ati auzit cumva pe dr. Robert Gallo, expertul Statelor Unite, primul care a identificat virusul SIDA, vorbind de virusul amintit mai sus si de vaccinuri? Eu nu. Dar Dr. Gallo, a comunicat ziarului London Times (11 mai 1987) ca “legatura dintre programul WHO (efortul facut de World Health Organzation pentru a invinge variola in tarile din lumea a treia) si epidemia de SIDA din Africa, este o ipoteza interesanta si importanta. Nu pot spune daca a fost intr-adevar confirmata, dar continui sa sustin de cativa ani ca folosirea vaccinului viu, precum cel folosit pentru variola, poate activa o infectie latenta ca si aceea a virusului HIV.”

Se poate ca dr. Gallo sa faca aceste ipoteze “de cativa ani” doar pentru presa britanica? Ori, daca el si chirurgul Koop si expertii Centrelor de control al Bolilor au mentionat acest lucru ziaristilor, cuvintele lor au fost minimalizate in haosul declaratiilor care spun oamenilor ca este doar vina lor daca ei contacteaza SIDA?

Expertii care lucreaza pentru guvern s-au grabit sa dea vina pe stilurile de viata ale oamenilor: “nu aveti partenerii sexuali potriviti”, “nu folositi destui profilactici”, “sunteti homosexuali”, “practicati sodomia” etc, etc… dar din nicio parte, pe primele pagini ale ziarelor nu s-a facut nicio aluzie la faptul ca medicii ar fi putut sa aiba, in raspandirea SIDA, un rol tot atat de important ca si cel al oamenilor obisnuiti.

Priviti cum se grabesc medicii sa dea vina pe toxicodependenti ca au raspandit SIDA din cauza obiceiului de a-si schimba siringile. Dar v-au spus oare ca in recenta campanie organizata de catre WHO pentru vaccinarea impotriva variolei, acele au fost refolosite de la 40 la 60 de ori? Metoda principala de sterilizare a constat in trecerea acului printr-o flacara. Medicii sunt priceputi in “a-i acuza” pe bolnavi, dar ce se intampla daca se descopera apoi ca ei insusi sunt responsabili de starea pacientilor lor?

Informatiile de la WHO arata ca lista de cazuri concrete de SIDA din Africa Centrala este legata concentratia de vaccinari impotriva variolei, cu alte cuvinte raspandirea majora a infectiei cu HIV coincide cu programele de imunizare cele mai intense. Astfel, Zairul in varful listei bolnavilor de SIDA, are 47.000.000 de persoane care au fost imunizate cu vaccinul impotriva variolei. Apoi Zambia cu 25 de milioane, urmata de Tanzania cu 18 milioane, apoi de Uganda cu 11, de Malawai cu 8 milioane, de Rwanda cu 3,3 milioane si de Burundi cu 3,2 milioane. Brazilia, singura tara din America de Sud, acoperita de campania pentru extirparea variolei, are cea mai mare incidenta de SIDA din aceasta parte a lumii.

Teoria conform careia epidemia de SIDA se poate sa fi fost dezlantuita de programul de imunizare contra variolei a determinat o disputa intensa, dar World Health Organization a facut o urgenta cerere de probe care sa sustina o asemenea teorie, discutata cu cativa ani inainte. Nu sunt disponibile alte date despre campania de extirpare a variolei, pentru ca nu s-a facut niciun studio sistematic referitor la complicatiile produse de imunizarea maselor.

Potrivit prof. Oswald Jarret, cercetator al Universitatii Glasgow, din Scotia, “trebuie sa stabilim daca virusul a fost raspandit de la un mic grup de persoane la unul mare, prin programul de imunizare”. Dr. Laurence Gerlis, cercetator clinic al SIDA, de asemenea afirma: „ probe circumstantiale precedente arata ca SIDA poate fi stimulata de vaccinarea impotriva variolei.”

Iata ce a spus un consultant anonim de la WHO, dezvaluind problema ziarului Times: „Am crezut ca a fost doar o coincidenta pana cand am studiat ultimele descoperiri despre reactiile care pot fi cauzate de vaccinuri. Acum cred ca teoria vaccinului impotriva variolei este o explicatie a exploziei SIDA.”

Aceasta teorie furnizeaza si o explicatie a motivului conform caruia infectia cu SIDA se raspandeste de regula printre barbatii si femeile din Africa in raport cu cei din Occident.

Probe ulterioare ale legaturii dintre SIDA si vaccinul variolei provin de la “Walter Reed Army Medical Center” din Washington, D.C., unde vaccinarea impotriva variolei de rutina, facuta unui recrut al armatei de 19 ani, a fost resortul care a transformat virusul HIV latent intr-o SIDA evidenta. Aceasta descoperire a fost facuta de o echipa medicala care lucra cu dr. Robert Redfield de la Walter Reed.

In cazul recrutului, SIDA s-a declansat la doua saptamani si jumatate dupa ce a fost imunizat impotriva variolei si a murit la scurt timp dupa aceea.

Fara a dori sa diminuez in vreun fel rolul pe care si-l asuma unele modele de viata in declansarea bolii SIDA, n-ar fi oare timpul sa indreptam reflectoarele asupra posibilitatii ca si miracolele medicinei, inclusiv imunizarea, pot contribui la producerea bolilor moderne?

O decizie dificila pentru cititorului inteligent!

Mario Michelangelo Stromillo

Reclame

2 comentarii »

  1. e o prostie ma ce interes au tarile puternice sa distruga tarile slab dezvoltate? unii tre` sa fie stapani si unii sclavi, care sa cumpere si sa sustina cumva economia celor puternici (prin import de la ei). ma pis pe site`ul tau cred ca esti bolnav la cap

    Comentariu de M — Iulie 3, 2009 @ 10:51 am

  2. "ce interes au tarile puternice sa distruga tarile slab dezvoltate?"
    Interesul nu-i al "tarilor dezvoltate" ci al unui grup restrans de bancheri. Cauta sa vezi ce e "Federal Reserve".

    Comentariu de Novaccin — Iulie 3, 2009 @ 12:02 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: