Nu vaccinurilor!!! Citeşte şi dă mai departe: https://nuvaccinurilor.wordpress.com

Iunie 28, 2009

"….pentru mine, ca parinte caruia i-a intrat copilul instare de soc, asemenea vaccinuri sunt criminale!"

Filed under: Uncategorized — novaccin @ 8:33 pm


Atentie la toate vaccinurile, nu numai la cel de cancer !

Vineri trebuia sa mergem la doctor, sa facem vaccinul de doua luni. La doua luni se face DTP/Hepatita B, VPO.

Inainte sa plecam, cand sa imbrac pe bebe, s-a pus pe un urlat la imbracat care mi-a adus multa uimire. Nu plangea niciodata la imbracat.

Am ajuns la medic, nu venise; am aflat ca taman ii murise bunica sotiei. L-am asteptat o jumatate de ora si a venit.

VPO, adica antipoliomielita a fost pe cale orala, n-au fost probleme. Celalalt a fost o combinatie a trei vaccinuri, impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive si I l-au facut in piciorus. Asta a fost la 11.30. Nici n-am ajuns bine acasa si la o jumatate de ora bebe a facut niste crize de m-a lasat cu gura cascata. Plans cu convulsii, nu manca nimic. In cele din urma l-am dus la spitalul din orasul apropiat. Doctorul de acolo s-a declarat neputincios
„Eu nu sunt pediatru!” si i-a facut bilet de trimitere la spitalul din judet. A fost chiar amabil, dorind sa ne dea o ambulanta care urma sa vina de pe teren. Cum nu stiam cat va ma dura pana la sosirea acesteia, am decis sa mergem cu masina noastra. Pe drum, aceleasi urlete din partea lui bebe, care ti se rasuceau in inima. De prisos sa spun ca niciodata de la nastere pana atunci nu urlase in felul respectiv.

La spitalul judetean doctorita a zis: „Pai asta e reactia fireasca la vaccin!” „Pai cum, doamna, de 4 ore tipa cu convulsii, nu mananca nimic si mai si spuneti ca e <>! Nu e normal deloc, pentru creiere spalate poate fi normal, dar pentru mine, ca parinte caruia i-a intrat copilul instare de soc, asemenea vaccinuri sunt criminale!

De prisos sa spun ca avea febra, cand asistenta i-a luat temperatura. A urmat o intepatura in mana unde i s-a pus un dispozitiv in manuta (un fel de branula, dar nu se numeste asa) prin care au inceput sa-i administreze antibiotic, ampicilina), apoi niste fenobarbital si un antitermic pentru febra.

Pe la 11 noaptea in salonul nostru au mai adus un pacient de 9 luni. Mamica acestuia, auzind ca ne-am internat din cauza vaccinului ne-a spus: Am o cunostinta in localitatea de unde vin care are copilul handicapat pe viata din cauza vaccinului. La varsta de 6 luni a vazut ca bebe nu statea in fundulet, la un an nu a putut sa mearga. L-au dus la Bucuresti si au mers din spital in spital. La unul dintre ele unde au facut analize mai amanuntit au spus. Din cauza unui vaccin facut in primele luni de viata!

Doua dintre mamicile cu care am vorbit au zis: „Noi nu vom face nici un vaccin!”

Si va asigur ca este ultimul vaccin pe care niste iresponsabili il vor face in piciorul copilului meu.

Am stat si am reflectat mult. Vaccinurile facute sunt impotriva a 3 sau 4 boli prezumtiv ca ar avea incidenta mare. Prostie ! Pe pamant sunt mii de boli. Si toate au incidenta de mortalitate mare. Asta inseamna ca ar trebui ca fiecare om sa faca mii de vaccinuri? Care se stie deja ca au in componenta si substante criminale pentru organismul uman, cum ar fi mercurul sau aluminium. Vax ! Mafia medicala a vaccinurilor a ales niste boli si cu ajutorul mafiei politicienilor au facut obligatorii niste vaccinuri prin care se scurg bani in buzunarele unor iresponsabili si nu in ultima instanta unor criminali.

Am citit opinia unui medic imunolog roman care este total impotriva vaccinurilor in masa. Si pe buna dreptate. Se stie ca o operatie nu se poate face unui bolnav de inima. La fel, vaccinurile nu ar trebui sa se faca decat dupa investigatii individuale, care sa ateste starea sanatatii fiecarui pacient. Dar nu pe banda rulanta, nu in masa, pentru ca fiecare individ are organismul altfel. In afara de asta, vaccinurile la copii sunt o adevarata crima pentru ca acestia nu au sistemul imunitar format si il bombardeaza cu virusii cuprinsi in vaccinuri, slabindu-l. Si prostia prostiei ! Eu apar impotriva a catorva boli pe care s-ar putea sa nu le contacteze niciodata in timp ce in mediu umbla milioane de virusi ucigasi. Dumnezeu cand a creat omul i-a pus si mecanismele de autoaparare, iar mama bunicii si bunica (a trait peste 80 de ani!) ma indoiesc ca au fost bombardate cu atatea vaccinuri !

Asa ca, dragilor, cuvantul „obligatoriu” din carnetul de vaccinari este abuziv si Ministerul Sanatatii ar trebui dat in judecata pentru asta. Mare pacat ca majoritatea medicilor au creierul spalat si ca numai anumiti medici cum este imunologul din Bucuresti au curajul sa spuna lucrurile asa cum sunt.

Ganditi-va, daca mamica din salon mi-a spus de cazul acela de copil handicapat din cauza vaccinurilor, cate alte cazuri nu sunt, dar nu se popularizeaza ! Cred cu tarie ca au si murit copii din aceasta cauza, dar totul se musamalizeaza, pentru ca ziarele considera interesant tot felul de bazaconii, dar ceva care ar leza interesul mafiei nu au curajul sa spuna.

Am scris acest mesaj pentru ca realmente copilul meu a fost sub stare de soc mai multe ore si pentru ca si acum ma gandesc cu inima cit un purice daca blestematul de vaccin nu ii va afecta functiile locomotorii, lucru care se poate vedea abia in jurul varstei de un an !

http://groups.yahoo.com/group/credinta_ortodoxa/message/14544

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: