Nu vaccinurilor!!! Citeşte şi dă mai departe: https://nuvaccinurilor.wordpress.com

Octombrie 1, 2009

STIRI DESPRE SITUATIA CRITICA PRIVIND VACCINAREA OBLIGATORIE DIN GRECIA

Filed under: Uncategorized — novaccin @ 8:27 am

Grecii vor fi fortati sa semneze formulare in care declara ca primesc vaccunul anti-gripal “de bunavoie”: Protestele se amplifica

Cu toate ca un sondaj fulger realizat de Vicky Chrysou arata ca 78% dintre greci resping vaccinul impotriva gripei [porcine], guvernul grec insista mai departe in planurile sale de a administra intregii populatii de 11 milioane de oameni vaccinul toxic al OMS [Organizatia Mondiala a Sanatatii] incepand din septembrie.

Ministrul Sanatatii Dimitris Avramopoulos a declarat ca planul de vaccinare a absolut fiecarui cetatean si rezident in Grecia “fara exceptie” a fost hotarat “cu acordul primului-ministru”.

De asemenea, grecii urmeaza sa fie obligati sa semneze un formular in care declara ca au ales vaccinul “din propria lor vointa” (”de bunavoie”). Este clar ca nu este in interesul grecilor sa semneze acest formular si sa renunte la drepturile de a primi despagubiri dupa ce au fost fortati sa-si administreze vaccinul toxic. Iar prin obligarea oamenilor nu numai sa se vaccineze, ci si sa semneze formularul respectiv, guvernul actioneaza prin violarea legilor internationale care stipuleaza consimtamantul in cunostinta de cauza [al persoanei vaccinate].

Prin continuarea unilaterala a presiunilor pentru aplicarea acestui program, guvernul s-a plasat in conflict cu poporul grec, care respinge vaccinarea pentru o gripa din cauza careia numai 740 de persoane s-au imbolnavit.

http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_politics_100002_01/08/2009_109461

Vicky Chrysou a inceput o campanie de informare a populatiei:

Το σώμα μας και το σώμα των παιδιών μας δεν είναι κρατική ιδιοκτησία! (Corpul nostru si corpul copiilor nostri nu este proprietatea statului!)

este aceeasi petitie ca cea de aici: http://www.thepetitionsite.com/1/a-universal-declaration-of-resistance-to-mandatory-vaccinations

dar tradusa in greceste si cerand oamenilor sa semneze, dar si sa tipareasca versiunea tradusa si sa mearga sa stranga semnaturi pentru o posibila utilizare in justitie sau pentru a le trimite parlaemntarilor, armatei, etc.

Pandemia gripei. Ce nu ni se spune.

„Unicul vaccin sigur este cel ce nu a fost folosit niciodată”

James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naţional American de Sănătate:

„Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă”

Decesele (în principal ale copiilor) în Africa şi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 ÎN FIECARE ZI. De ce aceasta nu constituie nici măcar o ştire, în timp ce „pandemia” – cu foarte puţine victime – monopolizează mass-media, pune în mişcare organisme şi guverne mondiale?

1. Se proclamă pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puţin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an) şi neglijabile în faţa victimelor gripei epocale care se mişcă de la 250.000 până la 500.000. Time Magazine June 11, 2009, dar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.

2. În Franţa, Anglia, America Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations – (şi urmează…) se impune vaccinul obligatoriu (cu penalităţi pentru cel care insistă să-şi autodetermine trupul), în timp ce se ştie că:

a) Vaccinările sunt fără urmări. Aceasta o recunoaşte telefonic chiar şi producătorul (http://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE)

b) Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldaţii şi alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit şi au murit. Milioane de oameni au murit din cauza vaccinului mortal pentru care organismul nu a avut imunitate fizică. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoşi şi, în plus, îi ajutau pe bolnavi şi transportau morţii. De asemenea, şi din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit şi mulţi au paralizat din cauza vaccinului şi nu din cauza virusului porcin. Officials Are Urged to He ed Lessons of 1976 Flu Outbreak

Din cele 145 de decese ale actualei „pandemii” 128 sunt în Mexic, unde a fost promovată gratuit vaccinarea majorităţii populaţiei.

c) Societăţile de fabricare a vaccinurilor au imunitate în cazul daunelor ireparabile.

d) Vedeţi şi pe youtube propaganda şi intimidarea societăţilor pentru a promova vaccinul împotriva gripei porcine în 1976 (La sfârşitul reclamei se arată faţa unei femei transformându-se în porc)

e) Tamiflu (al societăţii beneficiarilor fostului vicepreşedinte al SUA, Cheney) a fost interzis din 2007 în Japonia pentru copii, deoarece a provocat (14) decese şi daune ireparabile, pe când acţiunea preconizată de societatea beneficiară era reducerea procesului de vindecare în timp doar la o zi sau o zi şi jumătate.

3. Decisivă pentru înfruntarea gripei este cantitatea suficientă de vitamina D care se activează prin expunerea la soare (răspândirea în timpul iernii se datorează lipsei acestei vitamine din cauza insuficientei expuneri la soare).

4. Nu există organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor. De exemplu, în februarie anul acesta, cel mai mare producător de vaccinuri Baxter a fabricat un vaccin care conţinea un virus viu al gripei aviare şi un virus uman şi a trimis acest “vaccin” în 18 ţări sperând că nimeni nu va observa că el conţine virusul gripei aviare. Însă, Cehoslovacia l-a probat mai întâi pe papagali, papagalii au murit şi astfel s-a descoperit natura “vaccinului”. Aceeaşi societate a câştigat drepturi pentru fabricarea noului vaccin împotriva gripei porcine şi se aşteaptă ca el să fie gata în iulie. Nimeni nu poate să-i împiedice să facă aceeaşi “greşeală” din nou.

Cu toate că fiasco-ul Baxter a provocat mânie în Europa, mass-media din America nici măcar n-a amintit de aşa ceva (fireşte, nici în Grecia). Responsabilii au considerat mai serios să se ocupe cu nevinovata “φραπελιά“).

5. Recent, o jurnalistă de investigaţii din Australia a formulat plângeri împotriva POE (ΠΟΕ), a factorilor agenţiilor farmaceutice americane pentru bioterorism şi intenţia de a comite crime în masă.

Sursa: Razboi intru Cuvant

Anunțuri

1 comentariu »

  1. In urma cu 30 de minute,pe Antena 3,s-a anuntat ca va incepe vaccinarea impotriva A1H1 „sub supravegherea armatei”…Cel care a anuntat este unul dintre ministri,dar din cauza emotiei nu-mi amintesc cine era…Insa de fata erau mai multi ministri,in mod absolut sigur unul dintre ei era Emil Boc!!!

    Comentariu de babi — Noiembrie 17, 2009 @ 8:10 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: