Nu vaccinurilor!!! Citeşte şi dă mai departe: https://nuvaccinurilor.wordpress.com

Noiembrie 24, 2009

UN VACCIN PENTRU ANXIETATE? ADEVARATUL MOTIV PENTRU CARE INTREPRINDERILE FARMACEUTICE IMPING SPRE MAI MULTE VACCINURI

Filed under: Uncategorized — novaccin @ 10:03 am

DE MIKE ADAMS
NaturalNews
Este un nou vaccin pentru dependenta de nicotina si un altul pentru toxicodependenta. Este vaccinul SIDA (care nu functioneaza) si un vaccin pentru cancerul de col uterin care a fost aprobat pentru a fi folosit de baieti (baietii nu au col uterin). Prin intermediul industriei farmaceutice, marea cursa pentru vaccinuri a inceput!

Dar de ce, mai exact? Brusc a aparut o noua eruptie de boli epidemice care cer tratamente cu vaccinuri? Nu, nu chiar. Ceea ce este nou este modul in care Big Pharma foloseste aceste boli ca noi oportunitati pentru a vinde mai multe produse farmaceutice.

Este in curs o mare trecere de la medicamentele produse pentru bolnavi la o noua clasa de medicamente produse pentru persoane sanatoase. Noua paradigma este ca persoanele au nevoie de medicamente inainte de a se imbolnavi, ca un fel de „protectie” impotriva bolii. Produsele farmaceutice, in substanta, sunt vazute ca nutrienti – componenti de care corpul uman are nevoie pentru a fi sanatos. Si din momentul in care te nasti esti considerat ca avand carente de aceste produse. Pentru acest motiv copiilor li se injecteaza vaccinuri la cateva minute de la nastere. Este o puternica convingere in sectorul medical potrivit careia copiii se nasc cu carente de vaccinuri si ca aceste carente trebuie sa fie „corectate” cat mai repede posibil.

Aceasta simpla dar puternica schimbare in strategia de marketing a Big Pharma a amplificat potentialul client bazat pe o subcategorie a populatiei (persoane bolnave) la intreaga populatie mondiala. Acum, toti au nevoie de un vaccin pentru ceva, zic societatile farmaceutice. Tot ceea ce este necesar pentru succesul financiar al acestei scheme, este de a convinge bolnavii ca au nevoie de mai multe medicamente (sau vaccinuri), si asta este usor realizabil prin campanii de boli pilotate (ca actuala teama fata de gripa porcina H1N1).

Survoland deasupra necesitatii de probe stiintifice

Este o alta trecere importanta care are loc in lunga cursa a vaccinului: o trecere de la „medicina bazata pe probe” la o noua paradigma medicala de „credinta dogmatica”.

Vedeti, este oportun sa se demonstreze ca produsele farmaceutice care trateaza bolnavii functioneaza. Trebuie sa fie niste probe cliniche si un anumit procentaj al acestor bolnavi (numai 15%, sau, in general) trebuie sa demonstreze un oarecare tip de raspuns de imbunatatire dupa administrarea medicamentului. Acesta este asa zisul „gold standard” al medicinei moderne. Dar cu vaccinurile, nicio proba de eficienta nu este necesara. Niciun studiu controlat cu placebo nu are nevoie sa fie realizat.Vaccinurile pot fi comercialiate si prescrise liber fara nicio proba ca functioneaza efectiv.

Acesta este un nou „lasa sa treaca” pentru Big Pharma – o clasa de medicamente care nu cere nicio proba! Au doar simplu nevoie sa fie injectate in cateva sute de persoane care vor fi observate pentru nu mai mult de doua saptamani pentru a vedea daca vreuna moare sau cade in coma. Aceasta este sigura proba care este necesara (si uneori chiar mai putin). Niciun test de siguranta pe termen lung nu este necesar sau dorit, si mai ales nu este nicio obligatie ca vaccinul sa probeze ca in realitate functioneaza pentru a reduce infectiile gripei (sau infectii cu HPV, etc.).

In substanta, facand presiuni pentru un vaccin care sa serveasca practic la orice, inclusiv dependentei de nicotina, industria farmaceutica s-a transformat dintr-o mica industrie care servea doar bolnavii cu medicamente demonstrate stiintific, intr-o mare industrie globala care vinde vaccinuri pentru toti si nu are nevoie sa probeze ca acestea functioneaza. Lasand departe orice evaluare, este o stralucitoare strategie pentru a majora profiturile farmaceutice.

Titlul original:”A vaccine for anxiety? The real reason why drug companies are pushing more vaccines”

Sursa: http://www.naturalnews.com
Articol preluat de pe http://www.comedonchisciotte.org unde a aparut tradus de CONCETTA DI LORENZO

Traducerea pentru http://nuvaccinurilor.blogspot.com a fost realizata de Terra Mater

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: